Tuesday, April 6, 2010

Velikonoční prázdniny

Zdravím Vás....
Nejprve se chci omluvit, napsala jsem pouhé dva články a zatím jsem nepřihodila ani jeden svůj outfit. Slibuji, že do pár dnů sem toho přidám více!
Celé prázdniny jsem byla a pryč a moc jsem si to užila! Po dlouhé a dlouhé zimě strávené v Praze jsem konečně vyjela pryč. Po pravdě, od obchodů a rušného centra jsem si potřebovala trochu odpočinout (i když bych bez toho asi také dlouho nevydržela). Pár dnů klidu, přírody, jako v ráji. Odjela jsem na chatu, máme ji poblíž jedné vesnice v Železných horách. Svítilo sluníčko, zpívali ptáci, mohla jsem vyběhnou ven, na čerstvý vzduch, lehnout si do trávy a čichat její vůni, sednou si k potoku a poslouchat zvuk vody. Jen tak se procházet po pěšině a na chvíli "ZAPOMENOUT". Tohle to mi opravdu chybělo. Cítím se neuvěřitelně odpočatě a uvolněně. Jak jsem psala, byl to ráj!
Také jsem po dlouhé době viděla své milované přátele. Na chatu přes zimu moc nejezdíme a proto už jsem se na ně opravdu těšila! V pátek jsme byli na akci. Byla to skvělá noc. Po dlouhé době jsem se opravdu bavila. Diskotéky už mě trochu přestávaly bavit ale tohle bylo moc fajn. Na parketu nebylo mnoho lidí a proto jsem si mohla opravdu zatančit, což se mi v Praze už dlouho nestalo! Trošku jsem nevěděla jak na mě ostatní budou reagovat. Říkala jsem si, to bude: "no jéje, to je zas nějaká namyšlená holka z Prahy". Ale vůbec ne, mé oblečení bylo asi na místní poměry trochu nezvyklé, ale všichni byli moc milí!!
Byly to neuvěřitelně moc krásné prázdniny, ani nevíte jak se tam zase těším.
Bohužel jsem to nemohla moc dokumentovat, foťák se mi trochu pochroumal, ale už je snad zase v pořádku:) Ke konci se počasí trochu zkazilo a tak jsem na Velikonoční pondělí byli už doma.



Svetr z Belgie, šátek od mé drahé kamarádky, hippie čelenka Háemko, fialové kalhoty AMISU, růžové tenisky CONVERSE

Zdraví vás tak trochu "hippiesák":D Přiznám se, v tomhle bych asi v Praze nevyšla, ale tak byla jsem na chatě, uznejte, nebudu tam přece běhat v podpatcích (což je má běžná obuv)...
Jakpak jste si užívali prázdniny Vy?:)
HEZKÉ ÚTERÝ                    
Nanny

9 comments:

  1. a já bych si v tom v Praze klidně ráda vyšla :)

    ReplyDelete
  2. Tak to bylo bráno trochu s nadhledem, tohle jsem ráda nosila dříve, teď už se mi líbí malinko něco jiného.Ovšem já jsem vlastně takový kombinátor stylů, nejspíš nikdy nebudu mít žádný ustálený, ale toto, to je nesmírně pohodlné:-))

    ReplyDelete
  3. Love your outfit and your pictures, the background is really great for shooting! Stop by http://memyselfandshoes.blogspot.com
    xxx

    ReplyDelete
  4. ty fotky u auta jsou úplně skvělé! x)

    ReplyDelete
  5. hippiesáku! Klidně v tom běž do prahy! :)

    ReplyDelete
  6. Já bych si tak klidně ven vyšla. Kašlu na lidi.))
    Fandim. A super svetr.
    B.

    ReplyDelete
  7. Děkuju moc<3...ale to ani né kvůli lidem:) Já už na ně taky kašlu:D

    ReplyDelete
  8. Nádhernej svetr :-) Vypadáš jako bys vypadla z muzikálu Hair :-) A to se mi líbí!

    ReplyDelete